Prima pagina Contact
URGENT pt. elevii claselor a VIII-a - VERIFICAREA CODURILOR PE FISELE EDITATE DE CALCULATOR
6 Jul 2013 17:29

Pentru verificarea fiselor editate de calculator, in vederea corectarii eventualelor greseli in baza de date computerizata, de catre elevii care si-au completat deja optiunile, rugam elevii insotiti de parinti sa se prezinte la scoala, azi, 6.07.2013, la intalnirea cu dirigintii claselor a VIII a, conform urmatorului program:

§ Clasa a VIII a D, ora 17.00

§ Clasa a VIII a A, ora 18.00

§ Clasa a VIII a B, ora 19.30

§ Clasa a VIII a C, ora 19.30

Rugam de asemenea

§ Sa se prezinte la scoala insotiti de unul dintre parinti, conform programului indicat mai sus, elevii clasei a VIII a C, care nu si-au completat inca optiunile

§ Elevii din toate clasele a VIII a care nu vor face verificarea fiselor in cursul zilei de sambata, 6.07.2013, sa se prezinte la scoala, insotiti de unul dintre parinti, luni, 8.07.2013, ora 9.00

Rugam toti elevii sa respecte programul anuntat pentru a incheia impreuna, la timp si in bune conditii repartitia tutuor elevilor in invatamantul liceal.

Pentru orice alte situatii speciale rugam elevii si parintii acestora sa contacteze dirigintii claselor a VIII a.

Asculta imnul scolii!
Versuri:
Link-uri utile

Ori să se revizuiască, primesc! dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele esenţiale.

Farfuridi, din