Prima pagina Contact
EXERCITIU DE EVACUARE A ELEVILOR IN SITUATII DE URGENTA
24 Nov 2011 23:50

Pentru securitatea elevilor din scoala noastra, in ziua de 25.11.2011 se va desfasura un exercitiu de evacuare a elevilor din clasele I-IV.

Se va simula o evacuare in caz de seism, coordonata de cadrele didactice, conform indrumarilor specialistilor din  Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta - Bucuresti. 

Se va anunta situatia de seism. Elevii indrumati de cadrele didactice nu vor parasi salile de clasa si se vor adaposti sub banci. Dupa terminarea seismului simulat, elevii vor fi evacuati in curtea scolii de catre cadrele didactice , folosindu-se toate caile de acces din scoala. 

In cazul unui seism real petrecut in timpul orelor de curs, locul de intalnire al copiilor cu familiile va fi in curtea scolii, unde acestia se vor afla sub atenta supraveghere a personalului unitatii noastre de invatamant.  

                                                              Director,  Prof. Nicoleta Peltecu 

Asculta imnul scolii!
Versuri:
Link-uri utile

Poate nu acum imediat, dar peste cativa ani, cand vom fi ajuns oameni mari, fericiti si impliniti cu tot ceea ce vom face, ne vom uita cu drag inapoi la cei care ne-au ajutat sa ajungem cei ce vom fi. Si atunci vom zambi melancolic si vom spune cu recunostinta, inca odata, ca si acum: VA MULTUMIM ! Pentru ca ati fost si ne-ati ajutat SA DEVENIM ”

PROMOČšIA 2017